2 HOUR LATE START BLOCK SCHEDULE

Monday		Tuesday		Wednesday		Thursday		Friday	
1st 10:00-10:33 (33 minutes)		1st Block 10:00 - 11:02 (62 minutes)		2nd Block 10:45-11:52 (67 minutes)		1st 10:00-10:33 (33 minutes)		1st 10:00-10:33 (33 minutes)	
2nd 10:38-11:11 (33 minutes)						2nd 10:38-11:11 (33 minutes)		2nd 10:38-11:11 (33 minutes)	
3rd 11:16-11:53 (37 minutes)		3rd Block 11:07-12:11 (64 minutes)		1st Lunch 11:52-12:27 (35 minutes) 4th Block A		3rd 11:16-11:53 (37 minutes)		3rd 11:16-11:53 (37 minutes)	
4th 11:58-12:31 (33 minutes)		1st Lunch 12:11 - 12:46 (35 minutes)	5th Block A		11:57-1:08 (71 minutes)	4th 11:58-12:31 (33 minutes)		4th 11:58-12:31 (33 minutes)	
1st Lunch 12:31-1:06 (35 minutes)	5th A 12:36-1:09 (33 minutes)		12:16-1:18 (62 minutes)	4th Block B 12:32-1:43 (71 minutes)	2nd Lunch 1:08-1:43 (35 minutes)	1st Lunch 12:31-1:06 (35 minutes)	5th A 12:36-1:09 (33 minutes)	1st Lunch 12:31-1:06 (35 minutes)	5th A 12:36-1:09 (33 minutes)
5th B 1:11 -1:44 (33 minutes)	2nd Lunch 1:09-1:44 (35 minutes)	5th Block B 12:51-1:53 (62 minutes)	2nd Lunch 1:18 - 1:53 (35 minutes)			5th B 1:11 -1:44 (33 minutes)	2nd Lunch 1:09-1:44 (35 minutes)	5th B 1:11 -1:44 (33 minutes)	2nd Lunch 1:09-1:44 (35 minutes)
6th 1:49-2:22 (33 minutes)		7th Block 1:58-3:00 (62 minutes)		6th Block 1:48-2:55 (67 minutes)		6th 1:49-2:22 (33 minutes)		6th 1:49-2:22 (33 minutes)	
7th 2:27-3:00 (33 minutes)						7th 2:27-3:00 (33 minutes)		7th 2:27-3:00 (33 minutes)	
Connections 3:00-3:05		Connections 3:00-3:05		2:55-3:05		Connections 3:00-3:05		Connections 3:00-3:05	